Menu

Vendsyssel FF Talent søger U13-trænere

image
08. december 2023 kl. 19:48
Til opstart i begyndelsen af januar 2024 søger Vendsyssel FF Talent chef- og assistenttrænere til klubbens U13-hold.

Projektet

Vendsyssel FF’s ungdomsafdeling har været i rivende udvikling de seneste to år. I 2022 gik klubben fra 1 stjerne til 1,5 stjerne i DBU’s ungdomslicenssystem og forventningen er at nå 2 stjerner i næste evaluering. Klubben er nu mere end nogensinde investeret i at være flagskibet for talentudvikling i Vendsyssel og producere egenudviklede spillere til førsteholdet.

 

Jobbet

Jobbet består af 3 til 4 træninger om ugen, en til to ugentlige kampe og et ugentligt segmentmøde. Godtgørelsen fastsættes efter aftale, og derudover investerer klubben også i den nye træners træneruddannelse.

De nye trænere vil indgå i et krævende og struktureret miljø, hvor det er helt grundlæggende at have kapaciteten og viljen til at følge klare retningslinjer og arbejde integreret sammen med øvrige medarbejdere. I vores regi skal trænerne følge en fælles spillestil og forberede deres træningssessioner efter bestemte fysiologiske principper og præcise metodiske retningslinjer inspireret af metoderne i Taktisk Periodisering og i den viden, der produceres inden for områder som økologisk psykologi og dynamisk systemteori.

 

Profilen

Besiddelse af en UEFA B-licens er et minimumskrav. En UEFA A-licens og tidligere erfaring i elitefodbold er relevante faktorer, men uanset den aktuelle licens, vil den rette kandidat være en, der prioriterer fodbold højest, er engageret i opgaven, har kapacitet til at levere hårdt arbejde, er villig til at lære og udvikle sig indenfor en helt specifik tilgang til fodboldtræning, og kan arbejde sammen med andre i et hold med det fælles formål at uddanne og udvikle professionelle fodboldspillere. Derudover skal trænerne dagligt udføre opgaver på IT-platforme, såsom XPS og ppt, og derfor kræves det, at den rette kandidat har gode IT-kompetencer.

 

Kontakt

Interesserede kandidater er velkomne til at sende deres ansøgning, bestående af CV og følgebrev, til Riccardo Averini på mailen ra@vendsysselff.dk, eller udfylde vores ansøgningsformular.

Luk