Menu

Code of conduct - Spillere

image

Generelt

1. Vendsyssel FF Talent-spilleren sætter fodbolden øverst af sine prioriteter sammen med skolen. Han skal se fodbold som en karrieremulighed.

2. Vendsyssel FF Talent-spilleren forstår og følger klubbens værdier.

3. Vendsyssel FF Talent-spilleren forstår, at enhver form for intolerance, diskrimination og vold er absolut utålelig.

4. Vendsyssel FF Talent-spilleren bruger Vendsyssel FF-tøj til træning, kampe og ture i forbindelse med klubbens aktiviteter.

5. Vendsyssel FF Talent-spilleren er klar over, at hver gang han bærer klubbens logo, skal han repræsentere klubben, holdet og sig selv på den bedst mulige vis.

6. Vendsyssel FF Talent-spilleren udviser respekt overfor klubtrænere, holdkammerater, tilskuere og modstandere.

7. Vendsyssel FF Talent-spilleren forstår, at der i et elitetalentudviklingsmiljø er høje krav til ham, og at han forventes at levere sin maksimale fysiske, taktiske og mentale indsats hver eneste gang både i træning og kamp.

8. Vendsyssel FF Talent-spilleren følger en livsstil, der øger præstationsevnen. Han passer rigtig godt på sin krop, ved at være grundig med sin ernæring, hydrering, hvile- og sovetid og træningsprogrammer.

9. Vendsyssel FF Talent-spilleren er engageret i sin egen udvikling, tager ansvar for egen læring i samarbejde med klubbens personale og forældre og er selvstændig i sin kommunikation med klubbens medarbejdere (trænere, ledere mv.).

10. Vendsyssel FF Talent-spilleren forstår, at de spørgeskemaer, der sendes til ham via XPS, er vigtige for monitoreringen af ​​hans udvikling og belastning, og er derfor meget disciplineret i at udfylde dem hver eneste gang.

11. Vendsyssel FF Talent-spilleren tager ikke på ferie uden for klubbens ferieperioder.

12. Vendsyssel FF Talent-spilleren deltager i alle træninger og kampe. I tilfælde af skade laver spilleren tilpasset træning i fitnesscenteret eller på banen, deltager i holdvideosessionen eller udfører en opgave givet af træneren.

13. Vendsyssel FF Talent-spilleren deltager i alle Vendsyssel FF-talentturneringer, ture og træningslejre, både inden for landets grænser og i udlandet.

14. Vendsyssel FF Talent-spilleren følger udelukkende klubbens træningsprogram vedrørende mental træning, fysisk træning, return to play og specifik træning. Eventuelle undtagelser skal drøftes med lederne.

15. Vendsyssel FF Talent-spilleren skal benytte klubbens fysioterapeut i tilfælde af skade, dog ikke nødvendigvis udelukkende.

16. Vendsyssel FF Talent-spilleren deltager ikke i andre klubbers aktiviteter, medmindre andet er aftalt med Vendsyssel FF Talents ledere.

 

Træning og kampe

1. Vendsyssel FF Talent-spilleren er medansvarlig for træningsmaterialet og for at holde klubbens faciliteter rene og i god stand.

2. Vendsyssel FF Talent-spilleren træner med Vendssyssel FF-tøjet, der følger med i tøjpakken.

3. Vendsyssel FF Talent-spilleren spiller fuldt ud med Vendsyssel FFs tøj, som klubben stiller til rådighed til hver kamp og skal matche baselayer farve med farven på spilletøjet.

4. Vendsyssel FF Talent-spilleren har mindst et par støvler til græs og et par støvler til kunstbaner og skal bruge de støvler, der er optimale til forholdene på spillefladen.

5. Vendsyssel FF Talent-spilleren dyrker omklædningsrumskulturen og skifter derfor om i omklædningsrummet før træning og bader i klubben efter træning og kampe.

6. Vendsyssel FF Talent-spilleren melder afbud senest kl. 12.00 på træningsdagen.

7. Vendsyssel FF Talent-spilleren møder 30 min før træning.

 

Konsekvenser

Vendsyssel FF Talent-spilleren forstår, at manglende overholdelse af punkterne i denne code of conduct kan betyde:

1. Indkaldelse til møde med Vendsyssel FF Talent-ledere og -forældrene.

2. Modtagelse af en officiel advarsel fra Vendsyssel FF Talent-ledere.

3. Udskiftning og/eller bortvisning fra kamp, såfremt den uoverensstemmende adfærd sker under en kamp.

4. Karantæne fra kampe.

5. Suspendering.

6. Udelukkelse fra Vendsyssel FF Talent.

Luk