Menu

Hi/VFF's T+ CENTER - 2016

image
09. maj 2016 kl. 20:13
Hi/VFF's T+ Centret er et tilbud, som gives til U14- og U15-talenter i hele Vendsyssel-området. De spillere der deltager i AaB talentcenter frem til og med U13 vil automatisk komme med over i Talentcenter VFF.

Hi/VFF's T+ Center er et tilbud, som gives til U14- og U15-talenter i hele Vendsyssel-området. De spillere der deltager i AaB talentcenter frem til og med U13 vil automatisk komme med over i Talentcenter Hi/VFF.
Talentcenteret vil nøje blive fulgt af DBU's talenttrænere, da det er DBU's regionale talentcenter.
I Hjørring IF er vi bevidste om det store talentpotentiale, som regionen besidder, hvorfor det i forbindelse med vores T-licens har været en stor prioritet for os at etablere et talentcenter. Et initiativ, der skal være medvirkende til at løfte talentudviklingen i hele vores område. 
 
Vores vision er at højne talentudviklingen i hele Vendsyssel og skabe bedre forudsætninger for den enkelte spiller. Indstillingen af spillere kan ske til T+ træner Kenneth Kjærsgaard.

Samarbejdet med vores netværksklubber er en væsentlig forudsætning for talentcentret, hvorfor trænerne fra netværksklubberne til træningerne kan/vil være repræsenteret som assistenttrænere, det samme vil Elitetrænere fra vores egne årgange. Trænerne møder altid ind 15 minutter før træning.

Én gang pr. halvår vil DBU være repræsenteret til Hi/VFF's T+ Centeret, hvor en DBU scout vil se spillerne på Talentcenteret an i forhold til DBUs Talentcentre og landsholdssystem.
 
Sæsonen 2015/2016 er et spændende år for Hi/VFF's T+ Centret. Vi glæder os til at byde de nye spillere velkommen, ligesom vi ser frem til gensyn med andre.

Indstillingen af spillere kan ske til T+ træner Kenneth kjærsgaard på kk@hi-fodbold.dkDato for Talentsamlingerne:
8/4-2016: Kasper Larsen - Khaled Karmani - Kenneth Kjærsgaard
29/4-2016: Kasper Kaptain - Khaled Karmani
13/5-2016: Kasper Kaptain - Niclas Kassow Knudsen
27/5-2016: Christian Winther Borup - Kenneth kjærsgaard
3/6-2016: Christian Winther Borup
17/6-2016: Kenneth Kjærsgaard

Træningen starter kl 17:00 - 18:15, og vi forventer at I er fremmødte i god tid.
Alle træninger foregår for nuværende på HI's træningsanlæg. Træningen vil være teknisk træning og har ikke den store fysiske belastning i forhold til kamp om lørdagen.

Netværksklubbernes kontaktpersoner skal sende en mail med navn og årgang på de spillere der kommer ind på nedenstående mail. Det er ikke den enkelte træner i klubberne der skal sende en mail. Skulle der være spørgsmål må I meget gerne sende en mail.
De spillere der var med i efteråret er også med i foråret. Send en mail til undertegnede om I møder op.


MVH
T+ træner og talenttræner
Kenneth Kjærsgaard
kk@hi-fodbold.dk
40732294