Menu

Nye licenstrænere i HI

image
02. juni 2020 kl. 08:23
Kim Hansen er fra 1. august ansat som Ungdomsudviklingstræner og Claus Engen har påtaget sig opgaven som Børneudviklingstræner. De to skal være med til at fastholde og udvikle HI’s talentudvikling. For dét arbejde har klubben netop fået en stjerne i DBU’s talentudviklingssystem.
Kim Hansen er i det civile liv ansat hos Starck i Aabybro. Han har en A-licens, som han har brugt til at træne en række U17 og U19 divisionshold. Han glæder sig til at prøve kræfter med at få et talentmiljø til at fungere på tværs af en række årgange.
"Jeg kan se, at HI har gang i en spændende talentudvikling, og jeg vil gerne være en del af det. Jeg håber, at jeg kan bruge mine mange års erfaring med ungdomsfodbold og engagement til at sikre og udvikle klubbens stjernestatus i DBU", siger Kim Hansen.
Claus Engen er til daglig erhvervspartner i Jyske Bank. Han har en C licens og på vej til en fuld B licens, og har været en meget aktiv og dygtig træner i det mindste årgange. HI er derfor glade for, at han har sagt til at bruge nogle af sine ideer i talentudviklingsarbejdet for U10 til U12.
"Vi har mange engagerede trænere i de yngste årgange og med Claus får vi person, der på tværs kan være med rådgive dem om god træning til drengene og være med til at fastholde et godt og sundt udviklingsmiljø", siger Head of Coach, Tom Schmidt.

Kim Hansen

Claus Engen

 

Luk