Menu

Ny ungdomsformand

image
Hovedbestyrelsen
16. august 2017 kl. 13:01
Ny ungdomsformand

Efter knap to år som formand for ungdomsafdelingen har Ib Helenius brug for en pause og trækker sig som ungdomsformand. 

-   Jeg vil gerne takke Ib for et kæmpearbejde som formand. Han har sin del af æren for, at HI har fået styr på rammer og struktur. Jeg håber, at Ib fortsat på andre måder vil være en del af HI, siger Allan Kaufmann, formand for HI.

Ændringen i Ungdomsafdelingen betyder ikke, at der ændret i ledelsens fokus på visionen, der hedder "HI - det bedste sted at være og lære”.

-   Visionen er stadig , at alle, der spiller og gør et frivilligt stykke arbejde skal opleve, at de får noget for kontingentet og indsatsen. Nemlig gode oplevelser på banen og i klubben. Det er på den måde, at vi skaber gode udviklingsmuligheder både på og uden for banen, siger Allan Kaufmann, formand for HI.

-   HI bygger på et foreningsfundament og dermed de åbenlyse fordele et sådant fællesskab giver for udvikling af både menneskelige og fodboldmæssige færdigheder og kompetencer.

Hovedbestyrelsen har opfordret et mangeårigt medlem, spiller og træner i klubben, Bo Jeppesen, til overtage posten formand for Ungdomsafdelingen. Ungdomsudvalget mødes torsdag for at konstituere sig og fortsætte arbejdet.

 

Med venlig hilsen

Hovedbestyrelsen.

Luk