Menu

Jubilæum 27. april 2020 i HI Old Boys Fodbold

image
23. april 2020 kl. 18:15

For 60 år siden blev HI´s Old Boys Afdeling stiftet af nogle initiativrige ældre aktive fodboldspillere, der gerne ville fortsætte med at spille fodbold på et lidt mere afslappende niveau efter de var fyldt 30 år. Afdelingen blev etableret som selvstændig klub med egen økonomi og vedtægter.

Afdelingen har således opfyldt denne mission i de 60 forgangne år og tæller i dag i underkanten af 50 medlemmer, der foruden at spille Super Veteran Fodbold i en privat turnering benævnt VENDELBOERNE også giver medlemmerne mulighed for at dyrke motionsgymnastik i vinterhalvåret.

Afdelingen lægger i høj grad vægt på vigtigheden af det sociale samvær med fællesaktiviteter i form af 3. halvleg efter kampene, afslutningsfester, bowlingarrangementer, besøg i Vandhuset og Billardklubben.

Ud over de rent sportslige aktiviteter har afdelingen ydet markante økonomiske bidrag til HI og især til aktiviteter i ungdomsafdelingen, herunder økonomiske tilskud til sportsture til ind- og udland.

Yderligere oplysninger omkring selve jubilæet og afdelingen i øvrigt henvises til foreningens formand, som kan kontaktes således

Bent Jørgensen – telefon 29 91 66 57

(Vi vil gerne gøre opmærksom på dagen på trods af, at vi selvfølgelig ikke kan fejre det på behørig vis på grund af Corona-situationen)

 

Luk