Menu

Mission

Ungdomsudviklingen i Hjørring IF er belønnet med én stjerne i DBU’s licenssystem. Det betyder, at arbejdet med spillerne fra U10 til U15 lever op til DBU’s forventninger til bl.a. hold- og spillerudvikling. Klubbens hold i U16, U17 og U19 følger samme struktur. Her er arbejdet dog ikke honoreret fra DBU’s side, idet bl.a. større økonomiske investeringer kræves.
 
Vores langsigtede målsætninger er at skabe fodboldspillere, der kan begå sig på højere niveau end Hjørring IF’s førstehold, der for nuværende spiller i Jyllandsserien. Herunder vil vi løfte niveauet af spillere, der efter ungdomstiden kan bidrage til et førstehold bestående af spillere, der har spillet ungdomsfodbold i Hjørring IF, og samtidig spiller på så højt niveau som muligt. Yderligere vil vi sikre, at alle spillere tilgodeses i transitionen fra ungdomsfodbold til seniorfodbold, således vi fastholder de unge i fodboldmiljøet.
 
For at opnå ovenstående arbejdes der målrettet mod at implementere og videreudvikle en spillestil og et træningskoncept for klubbens ungdomshold, som er inspireret af de nyeste, taktiske tendenser og samtidig er tro mod udviklingen af grundlæggende tekniske færdigheder.