Menu

Talentchef stopper. Ny begynder til nytår.

image
Bo Jeppesen
29. september 2016 kl. 12:29

Uenighed om strategi og arbejdsopgaver betyder, at HI og talentchef Khaled Karmani stopper samarbejdet med udgangen af året.

Ledelsen er meget fokuseret på visionen, der hedder "HI - det bedste sted at være og lære". Og det skal det være for alle, der spiller fodbold i HI.

- Alle, der betaler kontingent i HI skal opleve, at de får noget for pengene. Nemlig gode oplevelser og et højt niveau og kontinuitet i vores træningsmiljøer og organisation. Det er på den måde, at vi skaber gode udviklingsmuligheder både på og uden for banen, siger Allan Kaufmann, formand for HI.

HI bygger på et foreningsfundament og dermed de åbenlyse fordele et sådant fællesskab giver for udvikling af både menneskelige og fodboldmæssige færdigheder og kompetencer. Det vil der blive fortalt meget mere om i den nærmeste fremtid

HI er ærgerlig over, at sports- og talentchef gennem det seneste år, Khaled Karmani, ikke ser sig selv i rollen som samlet sports- og talentchef og derfor stopper i klubben den 31/12 -2016. Vi ønsker Khaled god vind fremover.

HI forventer at præsentere en ny sports- og talentchef i slutningen af oktober.