Menu

Årets HI-er 2023

image Peter Nejmann - Årets HI-er 2023
18. november 2023 kl. 11:33

Årets HIer 2023

Peter Nejmann udnævnt til Årets Hier som den 58 i rækken af Årets HIere gennem tiderne.

Hvert år udnævner HI enten HI håndbold eller HI fodbold en person til Årets HIer.

Efter opdelingen af HI selvstændige klubber – HI håndbold og HI fodbold – har man valgt at fastholde traditionen med at udnævne en person til Årets Hier. Valgene går på skift mellem de to klubber og i 2023 er det HI fodbolds tur til at finde en træner/leder/eller anden frivillig, som gennem sit engagement eller arbejde gjort en væsentlig forskel i arbejdet i HI fodbold.

Udnævnelsen betyder at den Peter Nejmann HIer kommer ind i den eksklusiv klub af tidligere Årets HIere.

Peter Nejmann blev i 1986 en del af ungdomsafdelingens bestyrelse. - et hverv som han har varetaget meget kompetent, og han har således bidraget til den udvikling HI ungdom har gennemgået gennem flere år.

Sideløbende med bestyrelsesarbejdet har Peter lavet et kæmpe arbejde i forbindelse med gennemførelsen af DBUs fodboldskoler og minifodboldskoler, planlægningen og afviklingen af de store indendørs skolefodboldturneringer og HIs arbejde omkring Dana Cup.

Nu lægger Peter fortrinsvis sin energi i Landlystudvalget, der har været medvirkende til at HIs klubhus i dag er i rigtig god stand.

Peter er ikke en person der går i den forreste linje i arbejdet i HI, det meste foregår i det stille og uden de store armbevægelser, men Peter har i alle årene arbejdet ihærdigt og ansvarsfuldt. På trods af den store arbejdsiver har der altid været plads til humor og en skarp kommentar ryger sikkert også over bordpladen.

Fejringen blev foretaget i His klubhus fredag aften med deltagelse af omkring 25 tidligere kårede Årets HIere.

TILLYKKE Peter!

22 Årets HI-ere samlet for at fejre Peter Nejmann

22 årets HI-ere samlet i klubhuset for at fejre kåringen af Årets HI-er 03

Peter Nejmann får overrakt beviset på, at han er Årets HI-er 2023 af Jesper Sønderkjøge. 

Luk