Menu

NYE SENIORTRÆNERE I HI SENIOR ⚽️

image
27. juni 2023 kl. 23:49
Hjørring Idrætsforening skifter ud på trænerposterne på Jyllandsserieholdet og Serie 2, frem mod den kommende sæson.
Først og fremmest vil Hjørring Idrætsforening gerne takke Mark Westergaard og Mogens Krogh, for deres store indsats på sidelinjen, i løbet af de seneste sæsoner. Begge trænere har valgt, at søge nye udfordringer og HI vil gerne ønske dem held og lykke, på deres videre færd. Vi håber, at de begge engang, vil være at finde i HI-regi igen.
Herudover skal vi sige tak til Peter Janus, som stopper som holdleder, på Jyllandsserieholdet. Peter Janus har været ekstremt vellidt blandt trænere og spillere, og altid været centrum for god stemning og masser af humør. Peter har dog sin daglige gang i HI, med store som små opgaver, så vi får heldigvis lov til at beholde ham i klubben.
Hjørring Idrætsforenings nye Jyllandsserietræner bliver Khaled Karmani. Khaled er et kendt ansigt i HI, eftersom han har haft sin gang i klubben igennem mange år, på diverse ungdomshold. Her har Khaled stiftet bekendtskab med mange af klubbens nuværende seniorspillere, og han har derfor et indgående kendskab til spillerne. Khaled er en enormt dygtig træner med UEFA A-licens, og har bevist sig som en yderst kompetent herre. Vi er enormt begejstret for at Khaled har takket ja til jobbet.
Ny mand i spidsen for serie 2 bliver Morten Weinkouff. Morten har igennem mere end 10 år været en del af HI’s seniorafdeling som spiller, og har med mere end 200 førsteholdskampe, heraf en stor del som anfører, en masse erfaring i bagagen. Vi ser frem til, at Morten skal hjælpe vores unge serie 2 hold, med at udvikle sig endnu mere.
Vi håber, at I vil tage godt imod vores nye seniortrænere og vi ser meget frem til at se jer alle, når den nye sæson går i gang til august.
Rigtig god sommer 🌞
Luk